Torek 21 Mar 2023
Sistemi

Sistemi, ki jih izvajamo so:

  • Toplotno izolacijski fasadni sistemi s stiroporjem-EPS
  • Fasadni sistem z lamelnimi ploščami iz kamene volne

Izdelujemo fasade iz kamene volne, stiropor fasade ROFIX, fasadne sisteme WEBER ali BAUMIT. Najpogosteje uporabljamo materiale ROFIX.

Z uporabo fasadnih sistemov se zmanjša izguba energije pri ogrevanju za več kot 60%. Evropske države sprejemajo zakone, s katerimi želijo zmanjšati porabo energije za ogrevanje. Pomen fasadnih sistemov bo v prihodnosti vedno večji: boljša in debelejša toplotna izolacija pomeni znižanje porabe energije za ogrevanje, s tem pa sta tudi povezana čistejše okolje in prijetnejše bivanje.


Toplotno izolacijski fasadni sistem s stiroporom - EPS

Je moderen fasadni sistem, z popolno izolacijo zunanjih sten. Sestavljajo ga plošče iz polistirena kot toplotna izolacija in vrhnji paropropustni sloji odporni na vremenske vplive. Je primeren za vse vrste podlag. Je ekonomičen in trajno zanesljiv sistem, z Evropskim tehničnim soglasjem, saj je dobra akumulacija toplotne v zidu.

 

 

 


Fasadni sistem z lamelnimi ploščami iz kamene volne

Sestavljajo ga lamelne plošče iz mineralne volne in nadgradnja z Baumit mineralnimi ometi. Sistem ima dobre gradbeno-fizikalne lastnosti in je negorljiv.Možnost uporabe na vseh podlagah, je popolnoma naraven in požarno varen sistem. Je dobra zvočna izolacija in je odporna proti mehanskim obremenitvam.

 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter